Cursuri de limba franceză La Strasbourg

Cursurile de la Alliance Française – “după mine, cel mai bun curs; nu e cel mai ieftin dar au mai multe formule, mai mult sau mai puțin intensive și sunt BINE făcute. Succes!” (Ioana M).

Strasbourg.eu oferă câteva direcții unde puteți căuta cursuri de lb. franceză în funcție de situația dvs: student, salariat, căutați un job, doriți să învățați franceza în cadrul unui grup etc

Université Populaire Européenne – în câmpurile de căutare alegeți universitatea cea mai apropiată de dvs. sau pentru Strasbourg – Université Populaire Européenne -> Langues -> Français Langue Étrangère. Sunt peste 60 de cursuri, pentru diferite nivele, cu pachete de 26 sau 52 de lecții de 1h30min și costă 110 respectiv 220 €. “Am încercat să fac cursul lor acum vreo 3 ani și a fost un mare haos” (Cristi C).

CIEL – Centre International d’Etudes de Langues des Strasbourg – au mai multe formule de cursuri, dintre care, pentru cele de franceză generală (nivelurile A1.1 – B2.2) au cursuri de zi, de seară, de vară și cursuri particulare

Institutul Stralang – au cursuri pentru grupuri restrânse de până la 9 persoane și au și cursuri de vară

Pentru cursuri particulare, cu orar flexibil, posibil mai ieftine – fiind date de studenți, căutați și la Meditații.

Alte adrese potențial utile:

ESCAL : Espace Compétences et acquis linguistiques –  15 rue des Orphelins. Tél. +33 (0)3 88 36 92 25.

CRAPT – CARRLI : Le Centre Régional d’appui pédagogique et technique – Centre d’appui et de ressources régional de lutte contre l’illettrisme – 4 rue de Sarrelouis. Tél. +33 (0)3 88 23 83 23.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here