Recital de vioară și pian Remus Azoiței – Eduard Stan la Conservatorul din Luxemburg de Ziua culturii naționale

ICR Bruxelles, în colaborare cu Ambasada României în Marele Ducat al Luxemburgului, aniversează Ziua Culturii Naționale printr-un recital de vioară și pian, în interpretarea artiștilor Remus Azoiței și Eduard Stan, duminică, 15 ianuarie, 17:00, la Conservatorul din Luxemburg.

Ne simțim onorați să fim protagoniștii unui concert cu ocazia Zilei Culturii Române la celebrul Auditorium din Conservatorul Luxemburg, în care vom prezenta un program pe tematica româno-franceză”, declară pentru ICR Bruxelles cei doi invitați.

Programul concertului cameral este un omagiu adus compozitorilor romantici George Enescu și Ciprian Porumbescu.

Remus Azoiței și Eduard Stan formează un duet artistic de peste cincisprezece ani, recunoscut pentru înregistrarea, în premieră mondială a integralei lucrărilor pentru vioară și pian de George Enescu, în 2008, la casă de discuri Hänssler din Germania.

Cei doi artiști revin pe scena muzicală din Luxemburg la 9 ani ani după concertul susținut la Filarmonica din Luxemburg, cu ocazia Zilei Naționale a României și apreciat de o „mare profunzime expresivă” de jurnalul Luxemburger Wort.

Mai multe detalii despre program și artiști puteți găsi pe pagina dedicată recitalului pe site-ul ICR Bruxelles și pe evenimentul creat pe Facebook.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Rezervațiile se fac la tel. : (+352) 47 08 95-1 / e-mail: info@luxembourgticket.lu

[vc_gallery images=”11576,11577,11578,11579″ img_size=”large”]
[vc_text_separator title=”Credits” i_icon_fontawesome=”fa fa-copyright” i_color=”black” title_align=”separator_align_left” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1466255638550{margin-bottom: -5px !important;}”][kleo_list align=”left”][kleo_list_item icon=”0″]Text: ICR Bruxelles[/kleo_list_item][/kleo_list]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here