Suntem mai activi pe Twitter (@la_strasbourg) decât pe Facebook, pentru că aici apar prima dată multe din evenimentele / știrile din Strasbourg și din România, adesea înainte de a fi publicate de marile jurnale. Plus că e ușor să dai ReTweet lucrurilor interesante.

Printre conturile de twitter pe care le urmărim, veți găsi ”tuitări” români din Strasbourg precum și personalități din Franța și România. Apropos, unul dintre primii ”followers” pe care contul Romani La Strasbourg l-a avut a fost Ambasadorul României în Franța, domnul Luca Niculescu.

Pe această pagină puteți citi toate tweet-urile și retweet-urile noatre chiar dacă nu aveți cont Twitter. Dacă v-ați făcut, dați-ne follow și vă dăm follow back.

Comemorarea Zilei Eroilor la mormintele celor zece soldaţi români inhumati la Cimitirul Comunal din #Mons #Belgia.
In memoria Eroilor Neamului căzuţi pe frontul de luptă în Primul Război Mondial s-au intonat imnurile nationale ale României si Belgiei precum si Imnul Eroilor
#WW1

4

Des projets #streetart pour fêter la création contemporaine à #Strasbourg #happy20mamcs
https://t.co/eKCTeNx4iO

Milioane de europeni lucrează în străinătate grație unuia dintre principiile fondatoare ale UE: libertatea de circulație. RT dacă sunteți unul dintre ei!

Triste d'apprendre la disparition de Lucian Pintilie, très grand réalisateur de cinéma. Censuré a l'époque de la dictature de Ceausescu, il est l'auteur de La Reconstitution, Le Chêne et Un été inoubliable. Et aussi un modèle pour les jeunes réalisateurs roumains.

À #Bucarest, près de 5 000 Roumains manifestent pour éviter "de remettre la justice sous contrôle politique" https://t.co/HkFJkynz2G via @franceinfo #Roumanie #Europe

#Culture : La gare de #Strasbourg habillée d’une gigantesque fresque de #StreetArt pour fêter les 20 ans du musée d'art moderne et contemporain ! via @libe
https://t.co/dprZKsngXL

#Happy20mamcs 🎈🎉 Le jeudi 24 mai 2018, nous fêterons les 20 ans du Musée d'Art Moderne et Contemporain de #Strasbourg ainsi que la 10e édition du #Twapero_SXB 🍻, vous venez ? 

Les INSCRIPTIONS sont ouvertes jusqu'au 17 mai ! 

Infos / Résa @SxbGG ⤵️
https://t.co/6CdwAJPjun

#PHOTOS - #Strasbourg : le #mammouth volant s'installe près la cathédrale.. mais il n'y a pas que lui en ville - France 3 #Alsace https://t.co/OUpWoeMN8A

2
Load More...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here