Statutul de amicalist Aders îl au toți voluntarii și susținătorii asociației care au plătit cotizația anuală (deși e mică – merită !).

De fapt e foarte simplu: plătești cotizația (pentru anul universitar 2015-2016 este de 10 euro) și primești un card (dacă te grăbești poate mai prinzi și un tricou) cu care beneficiezi de preț redus la toate party-urile și evenimentele Aders, inclusiv la Festivalul de film românesc și la training-urile asociației.

Ce face Aders cu ”atâția” bani ? Toată lumea o știe: în fiecare vacanță de vară, Consiliul de conducere al asociației pleacă într-o superbă croazieră în jurul lumii cu scopul nobil de a îmbunătăți imaginea României peste hotare. Este o glumă, evident, de fapt fondurile strânse din cotizație sunt doar o mică  parte din cheltuielile necesare organizării de evenimente (imaginați-vă doar pentru festivalul de film de ce finanțări este nevoie), deci fiecare cotizație și donație pe care o faceți contează !

Pont: cu cardul ADERS beneficiezi și de reducere la serviciile oferite de colaboratorii asociației  (de ex. 50 % reducere la esteticiană – și am să adaug un exemplu interesant și pentru băieți, în altă postare).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here