Simțiți-vă liberi să citiți toate articolele postate, să lăsați comentarii și să răspândiți vestea cunoscuților. Informațiile provin de pe site-uri oficiale precum și din experiențele noastre sau ale altor români de La Strasbourg împărtășite pe internet, în special pe Facebook. Am simțit că e nevoie de un loc unde să fie strânse toate știrile, sfaturile și recomandările cu care românii din Alsacia se susțin reciproc. Un loc unde să fie mereu la îndemână și să nu se piardă într-un lung șir de postări amestecate ca și importanță, subiect și grad de actualitate. Unii dintre voi își vor recunoaște probabil pe alocuri contribuția, dar din discreție nu am specificat nici un nume iar dacă doriți să fiți menționați, suntem mai mult decât bucuroși să o facem.

Suntem nerăbdători să aflăm părerile voastre și suntem într-o continuă căutare de colaboratori, deci nu ezitați să ne scrieți chiar acum și vă vom răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, dacă aveți sugestii sau observați disfuncționalități, contactați-ne pentru a remedia rapid lucrurile.

Site-ul este în continuă schimbare, apar articole noi, cele publicate sunt revizuite de câte ori este nevoie iar cu timpul vom introduce noi opțiuni și servicii, deci reveniți cât mai des sau, ca să nu pierdeți nici o noutate, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și vă vom trimite în fiecare miercuri un mail cu ultimele articole apărute sau eventuale reactualizări (un singur mail pe săptămână, fără publicitate, pentru că știm cum e să fii bombardat de informații … și-n plus vă puteți dezabona când doriți).

[vc_tta_pageable no_fill_content_area=”1″ autoplay=”10″ active_section=”1″ pagination_color=”peacoc” title=”Articol interactiv”][vc_tta_section title=”LA STRASBOURG” tab_id=”1463354544480-b9cfd976-6b1a”]

Suntem deosebiți de încântați să lansăm, după săptămâni de muncă, acest site dedicat comunității românești de La Strasbourg !

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”INTERACȚIONAȚI” tab_id=”1463352749482-d54e9e40-4f2d”]

Simțiți-vă liberi să citiți toate articolele postate, să lăsați comentarii și să răspândiți vestea cunoscuților.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”INFORMAȚII” tab_id=”1463352749532-d859349b-bc4d”]

Informațiile provin de pe site-uri oficiale precum și din experiențele noastre sau ale altor români de La Strasbourg împărtășite pe internet, în special pe Facebook.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Știri” tab_id=”1463353450997-a597c3b1-15e0″]

Am simțit că e nevoie de un loc unde să fie strânse toate știrile, sfaturile și recomandările cu care românii din Alsacia se susțin reciproc. Un loc unde să fie mereu la îndemână și să nu se piardă într-un lung șir de postări amestecate ca și importanță, subiect și grad de actualitate.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”CONTRIBUȚIA” tab_id=”1463353553933-8c3a8d7c-504b”]

Unii dintre voi își vor recunoaște probabil pe alocuri contribuția, dar din discreție nu am specificat nici un nume, însă dacă doriți să fiți menționați, suntem mai mult decât bucuroși să o facem.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”COLABORĂRI” tab_id=”1463353612112-24864740-fd2d”]

Suntem nerăbdători să aflăm părerile voastre și suntem într-o continuă căutare de colaboratori, deci nu ezitați să ne scrieți chiar acum și vă vom răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, dacă aveți sugestii sau observați disfuncționalități, contactați-ne pentru a remedia rapid lucrurile.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”NEWSLETTER” tab_id=”1463353733342-c3d09a51-8fe2″]

Site-ul este în continuă schimbare, apar articole noi, cele publicate sunt reactualizate de câte ori este necesar iar cu timpul vom introduce noi opțiuni și servicii, deci reveniți cât mai des sau, ca să nu pierdeți nici o noutate, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și vă vom trimite în fiecare miercuri un mail cu ultimele articole apărute: un singur mail pe săptămână, aranjat frumos…o să vă placă.

[/vc_tta_section][/vc_tta_pageable]

Navighează la urmatorul paragraf cu ajutorul cercurilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.