Vineri Seara La Strasbourg

Când e vorba de ieșit vineri seara în oraș, nu sunt prea multe de explicat 🙂 Cunoaștem lume nouă, aflăm lucruri interesante și mai ales ne facem de cap.

Pentru ca să fie mai diversificat, măcar din când în când, merită să facem lucrurile altfel și să ne întâlnim separat, domnițele și cavalerii.

Și pentru că unul din punctele pe care le avem în comun este că suntem români în Strasbourg (prin asta înțelegându-se toți vorbitorii de limba română), am evitat denumirile cool de genul “Girls’ night out” – “Boys are back in town” – “Girls just wanna have fun” – “Who let the dogs out ?” etc. Am zis hai să o keep it simple: Seara Fetelor La Strasbourg și Seara Domnilor La Strasbourg. Binențeles, fiecare e liber să vină cu ce prieteni vrea, nu e obligatoriu să știe vorbi românește.

Prin urmare, am creat două evenimente pe facebook, dați-le share, chemați-vă prietenii și haideți să avem o seară de pomină La Strasbourg:

Seara Fetelor La Strasbourg

E seara noastră și facem ce vrem!
Ne întâlnim; mâncăm ceva, după care testam cocktail-uri și de ce nu, dănțuim până ni se rup condurii – sau se închide barul.
Ora întâlnire 20:30.
Locația de mâncat se votează în funcție de pofte, pe facebook.
Restul decidem pe parcurs.

Seara Domnilor La Strasbourg

Ieșim vineri seara La Strasbourg, între cavaleri.
Domnițele se întâlnesc separat, au și ele seara lor. Mai târziu, mai vedem, poate ne întâlnim, poate nu.
Deci, cine vine?
Ora de întâlnire e 20:47. Stăm căt ne ține…
Locația de început va fi la Cavpona, pe Grand Rue.
Pentru a rămâne la curent cu eventualele modificări, dați un click că participați sau că sunteți interesați, pe facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.