Chirie Strasbourg – Apartamente, Prețuri

chirie strasbourg apartament Location Appartement romani strasbourg
Chirie Strasbourg - Apartamente, Prețuri, Site-uri - Location Appartement - Români La Strasbourg

Résidence des Arts 259 logements du Studio au F4 entre 33 et 93m2. Loyer hors charges de 236 à 458 € (au 1/07/09)

SO CO PO LO

MGEL logement

“MGEL Logement est une filiale de la Mutuelle Générale des Etudiants de L’Est spécialisée dans la location de logement pour étudiants, jeunes actifs et personnes en formation.

C’est au travers du service logement qui met en relation chaque année près de 5000 étudiants avec des propriétaires particuliers que nous avons établi un cahier des charges précis.

Les résidences comprennent des logements de type F1 entièrement équipés et composés de trois espaces indépendants (cuisine, salle de bain et pièce principale). Les logements comprennent :

  • Un ensemble kitchenette (meuble, frigo, plaques de cuisson, évier)
  • Un sommier (sauf pour la résidence Ulysse)
  • Un plan de travail
  • Une salle de bain (WC, lavabo, baignoire ou douche).”

Adele – résidences étudiantes

“Découvrez nos offres de résidences étudiantes à Strasbourg ci-dessous et trouvez un studio, appartement ou coloc’ adapté à vos envies et besoins. Il est très facile de se déplacer dans la ville de Strasbourg, trams et bus sillonnent la ville d’un bout à l’autre.
Il ne vous reste plus qu’à choisir votre futur logement étudiant à Strasbourg.

La réservation d’un logement étudiant sur notre site est gratuite et sans engagement de votre part. Seule la signature de votre contrat de location vous engagera auprès de la résidence. Multipliez vos chances et déposez jusqu’à 5 dossiers.”

ORPI

FNAIM

Site-uri de imobiliare cu anunțuri de chirii în Strasbourg și Alsacia:

https://www.bienici.com/

Un site cu locuințe de închiriat (sau cumpărat) unde publică anunțuri atât persoane fizice (proprietari) cât și diverse agenții imobiliare din Strasbourg. Este unul dintre cele mai bune site-uri de imobiliare pentru că are o hartă proprie, ușor de utilizat, unde este afișat fiecare apartament împreună cu celelalte apartamente valabile din zonă, cu prețul de închiriere. De asemenea, permite vizualizarea pe aceeași pagină a detaliilor legate de apartament cu tot cu poze, harta unde este situată locuința precum și datele de contact ale agenției imobiliare sau ale proprietarului.

Site-ul oferă și posibilitatea de a filtra anunțurile în funcție de prețul chiriei și are ca opțiune un sistem de “alertă” prin care puteți primi pe mail noile anunțuri care corespund criteriilor Dvs de căutare.

E de știut că agențiile imobiliare nu își publică pe acest site toate ofertele pe care le au, deci dacă nu găsiți aici, puteți continua căutarea direct pe site-urile agențiilor imobiliare.

http://www.leboncoin.fr/annonces/offres/alsace/

http://www.seloger.com/

http://www.iookaz.com/

Sunt bine de știut:

Ajutoare sociale pentru chirie:

Atenție la anunțurile fără număr de telefon ! Mărturisiri de la pățiți:

“Urma să primesc o țeapă (da, românește vorbind) de 800 €. Chiria era perfectă la un preț avantajos 400 € pe 35 m2, cu 400 garanție. Mi s-a spus că se emite o chitanță după ce dau banii, dar că voi primi cheia după ceva timp, ceea ce m-a făcut să intru la bănuieli (mai ales că după 3 mailuri nu am primit nici un număr de telefon, deși l-am cerut). Menționez că anunțul l-am găsit pe Derniers Nouvelles d’Alsace, la anunțuri online.”

Aruncă o privire și la articolele despre:

Cât costă chiriile la 50mp în 80 de orașe din Franța

Variante de locuit în Franța: chiria contraatacă!

Locuiești cu chirie în Franța? Cunoaște-ți drepturile!

Infograficul chirie vs cămin

Discuții pe forum: Locuință – cu toții avem nevoie de una LaStrasbourg

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here