cântăreața cheală
The Bold Soprano/La Cantatrice chauve
De: Eugen Ionescu
Regia: Pierre Salzani
Afiș : Cătâlin ONOIU

Cântăreața cheală, de Eugen Ionescu

Din 14 până în 18 iunie, Théatre de la Choucrouterie vă invită la punerea în scenă a piesei “Cântăreața cheală”, scrisă în limba franceză de Eugen Ionescu.

Prima reprezentație, regizată de Nicolas Bataille, a avut loc in 1950  la Théâtre des Noctambules, în Paris. Începând cu anul 1957 și până în prezent, “Cântăreața cheală” este jucată la Théâtre de la Huchette, fiind una dintre piesele de teatru cu cel mai mare număr de reprezentații din Franța. Emblemă a teatrului absurd, opera reprezintă o “autopsie genială și subtilă a societății contemporane”, înfățișând perfect degenerararea relațiilor dintre oameni.

 

Tariful biletelor

10€ – Bilet preț întreg

6€ – Bilet preț redus

Program:

  • Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă spectacolul va începe la ora 20h30 
  • Duminică, 18 iunie, spectacolul va începe la ora 18h00. 

Adresa: 20 Rue Saint Louis, 67000, Strasbourg, France

Pentru informații suplimentare și rezervări:  billetterie@theatredelachouc.com / 03 88 36 07 28.

 

 

Spectacolul este organizat cu sprijinul Université de Strasbourg  – page officielle, le Crous de Strasbourg și Strasbourg.eu.

[vc_text_separator title=”Credits” i_icon_fontawesome=”fa fa-copyright” i_color=”black” title_align=”separator_align_left” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1466255638550{margin-bottom: -5px !important;}”][kleo_list align=”left”][kleo_list_item icon=”0″]Text: Bianca-Eliza Oneață | desprenoioamenii[/kleo_list_item]

 

SaveSave

SaveSave

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here