România reprezentată la Târgul de materiale de construcții – Le Mondial du batiment – de 11 companii

[targ materiale constructii Paris 2017]

În perioada 6-10 noiembrie 2017 se va desfășura, la Paris – Parc des Expositions Paris Nord Villepinte, “Le Mondial du batiment”, eveniment ce reuneşte trei târguri cu tradiție: BATIMAT + INTERCLIMA&ELEC + IDEOBAIN, fiind cel mai mare şi mai important eveniment internaţional din domeniul construcţiilor, a cărui ultimă ediţie din 2015 a numărat peste 350.000 de vizitatori.

Printre cei 2500 de expozanţi se vor număra și 11 companii românești

Printre cei 2500 de expozanţi francezi şi internaţionali (51%), în acest an, se vor număra 11 companii românești, producătoare de radiatoare din oţel, convectori de pardoseală, cazane pe peleţi, căzi de baie, cabine duş, filtre aer, produse de tâmplărie din pvc, aluminiu, uşi şi ferestre din metal, vitralii izolante. Este prima participare a unui Pavilion românesc la acest eveniment de referinţă în domeniul construcţiilor.

Pavilionul național al României va fi organizat de Ministerul mediului de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, în parteneriat cu Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România (ANEIR), în cadrul programului de promovare a exportului românesc.

Pavilionul României, de 300 mp, va fi găzduit în două locații:

Pavilionul României va fi de 301 mp și va fi format din două standuri, tip insulă, în două pavilioane diferite:

– pavilionul 5a, târg BATIMAT – suprafaţa standului este de 180 mp –  aici expun producătorii de tâmplărie: ELECTRIC PLUSREAL GLASSROMSERV INVESTMELCRETFEREASTRA SUKI, METALPLAST PRODINVEST; perioada de desfăşurare a târgului din acest pavilion este între 6 şi 10 noiembrie 2017;

– pavilionul 1, târg INTERCLIMA+ELEC – suprafaţa standului este de 121 mp – aici vor expune firme din domeniul instalaţiilor: RADOXROCOTHERM RADIATORSECOHORNETFIBREX COFILTRE AER CURAT; perioada de desfăşurare a târgului din acest pavilion este între 7 şi 10 noiembrie 2017.

Toţi cei 11 expozanţi români sunt firme de renume şi tradiţie în producţia de echipamente şi soluţii de calitate, fiecare dintre ele având un istoric elocvent al exportului în ţări europene şi nu numai.

Gabriela Nedelea

Trade Shows Coordinator ANEIR
Quality Manager RADOX

 

Photo edit: ioanacreativeagency.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here