Super prețuri TGV OUIGO Strasbourg-Paris dus+întors 20 €

Am făcut o simulare de rezervare de bilet Strasbourg-Paris pt luna iulie (în sezon de vacanțe) și într-adevăr, costă doar 20€.

Știți deja datele când vreți să mergeți la Paris? Acum e momentul să luați biletele: http://www.ouigo.com/

O altă nouă linie disponibilă pentru TGV low-cost (Ouigo) este Paris – Bordeaux.

Ca și alte oferte de transport low-cost, are și Ouigo dezavantajele lui dar… come on, 20 € ?

Gările de destinație pentru Paris sunt gările de TGV din periferie dar au RER direct spre centrul Parisului (asta dacă nu doriți să mergeți la aeroportul CDG sau la Disneyland 🙂

  • Paris Marne-La-Vallée-Chessy / Parc Disneyland
  • Paris Aéroport Roissy-CDG 2

La întoarcere din Paris, se poate pleca și din Paris Massy TGV, la 13h58.

Un alt lucru de luat în cont este faptul că există o singură oră de plecare pe zi, și din Strasbourg și din Paris:

17h39 plecare din Strasbourg iar în doar 2 ore, la 19h33 se ajunge la Paris Aéroport Roissy-CDG, respectiv la 20h00 Paris Marne-La-Vallée-Chessy.

Plecările în sens invers sunt la fel la aceeași oră în fiecare zi: 13h58 Paris Massy TGV, la 14h42 Paris Marne-La-Vallée-Chessy cu sosire la 17h00 La Strasbourg.

Din câte se pare, deocamdată, de La Strasbourg pleacă un singur tren pe zi (prin Ouigo, la 17h39) deci se pot alege doar câteva gări de destinație (cu aceleași ore de sosire în fiecare zi):

  • 18h14 Lorraine TGV
  • 18h57 Champagne-Ardenne TGV
  • 19h33 Paris Aéroport Roissy-CDG
  • 20h00 Paris Marne-La-Vallée-Chessy

Postarea ofertei pe pagina noastră de facebook (La Strasbourg)  a avut numeroase vizualizări. Deși este deocamdată cel mai ieftin mod de transport Strasbourg – Paris,  cei interesați și-au dat seama repede de anumite limite:

”Am verificat, preturile sunt 20-30 euro pentru o calatorie dus intors, incepand cu luna iulie. Inconveniente, nu sunt toate garile din Paris si sunt zile in care ai o singura posibilitate de alegere ca ora pentru ziua respectiva… orele sunt mai putin interesante pentru cineva care ar vrea sa faca drumul dus intors in aceeasi zi, adica sa ajunga la Paris la 8 am si la Strasbourg la 9 pm, de exemplu.” Alineta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here